Agenda

Ontbijt plus lezing over blockchain voor ondernemers

vrijdag 16 november 2018 07:30

Het College van Losser nodigt ondernemers op de Dag van de Ondernemer (vrijdag 16 november) uit in ’t Lossers hoes voor een ontbijt plus lezing door over ‘Blockchain Technologie’.

Het ontbijt met lezing wordt gehouden in het kader van de ‘Dag van de Ondernemer’ die jaarlijks wordt georganiseerd door MKB Nederland. De gemeente Losser draagt ondernemers een warm hart toe en doet daar dus graag aan mee.

Blockchain

Blockchain is de veelbelovende technologie achter onder meer Bitcoin. Maar hoe werkt die nieuwe technologie? En wat kun je ermee? Deze technologie is immers niet alleen te gebruiken voor cryptomunten, maar biedt ook talloze andere mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Kom dan naar het Losserse ondernemersontbijt op vrijdag 16 november aanstaande. En luister naar de presentatie van Peter Langela.

Peter Langela woont in Losser, is ondernemer en werkt daarnaast als business developer bij de Universiteit van Twente en Novel-T. In zijn presentatie legt hij op begrijpelijke wijze uit wat de mogelijkheden en de eigenschappen zijn van Blockchain Technologie. Ook zal hij laten zien hoe deze nieuwe technologie toe te passen is in vrijwel elke sector waaronder gezondheidszorg, onderwijs, energie, maakindustrie, handel en kunst.

Vanzelfsprekend is er na de lezing tijd voor een goed gesprek en netwerken.

Aanmelden

Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden voor dit ondernemersontbijt graag uiterlijk woensdag 14 november a.s. bij Monique Hamers, accountmanager Gemeente Losser, m.hamers@losser.nl

Locatie: ’t Lossers hoes
Aanvang 07.30 uur. Einde 9.00 uur.

Contactpersoon: 
Monique Hamers
Locatie: 
Raadhuisplein 1 7581 AG Losser
Organisatie: 
Gemeente Losser