Agenda

Nationale Buitenspeeldag

woensdag 13 juni 2018 13:30

Op woensdag 13 juni is het weer zover. Stichting Fundament organiseert samen met de organisatoren van kidsday in Overdinkel de Nationale Buitenspeeldag

Het Thema van dit jaar is: Buiten spelen is leuk

Voor “t Trefhuus in Overdinkel wordt het plein, het schoolplein en het grasveld omgetoverd tot een groot speelterrein waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.Er zijn drie springkussens voor de kinderen, is er een reuze spiraal, wordt er i.s.m. sportclub Overdinkel en mini voetbaltoernooi georganiseerd op het voetbalveldje van het Kompas.

Oude spelen

Daarnaast zijn er veel spelletjes van vroeger tijden te doen. Hierbij moet je denken aan: elastieken, stoepkrijten, zaklopen, steltlopen, hinkelen, hoepelen, knikkeren, een super springtouw, touwtrekken etc. Verder staat er een toren van Pisa, waterglijbaan ,een sjoelbak en natuurlijk is er ook voor wat eten en drinken gezorgd. Bij het watertappunt op het plein kun je drinken krijgen, worden er pannenkoeken gebakken en zijn er slush-puppies voor elk kind. Natuurlijk is er ook muziek aanwezig. De locatie wordt met hekken afgezet en er is een EHBO post aanwezig.

Alle kinderen met hun ouders zijn welkom op woensdag 13 juni as. De middag start om 13.30 en duurt tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

 

Locatie: 
't Trefhuus - Kulturhus Overdinkel Prins Hendrikstraat 1 7586 BG Overdinkel