Agenda

23 april 2019, 20:00
apr
23

Op 23 april houdt tuinontwerper en fotograaf Harry Pierik bij Groei & Bloei, Afdeling Enschede-Losser een presentatie met prachtige beelden met als titel  ‘SNEEUWKLOKJES, prille lente in zijn verborgen stadstuin’ Harry kenschetst zijn tuinen als tuinen om in te dromen, tuinen die verrassend en spannend, rustgevend en harmonieus zijn. Tuinen die het landschap binnenlaten, vlinders en vogels trekt, waar je het hele jaar niet op uitgekeken raakt.

27 april 2019, 09:00
apr
27

De VVV heeft weer een aantal tips op een rij gezet voor de meivakantie. Al deze tips zijn leuk om te doen met kinderen en met een lekker zonnetje zijn ze een gegarandeerd succes! Ook zijn er in de gemeente Losser diverse speeltuinen voor groot en klein, ijssalons en een pannenkoekhoes. Maar ook steenfabriek de Werklust, klompenmakerij Koop en  zwembad Brilmansdennen zijn het bezoeken waard . Haal de kinderschatkaart Noordoost-Twente op bij de Tourist info en maak kennis met alle kinderactiviteiten. Onze pientere salamander Sammy neemt je mee op ontdekkingstocht.

27 april 2019, 09:00
apr
27

Op zaterdag  27 april a.s word zoals ieder jaar koningsdag gevierd in Losser. Het oranje comité heeft weer een mooi programma voor jong en oud op het raadhuisplein georganiseerd.

apr
27

Op zaterdagavond 27 april (Koningsdag) is er live muziek met "Joey Kramer" bij Oos Café in Overdinkel. Hij is o.a. bekend van "Als het nacht wordt in de stad"

1 mei 2019, 08:30
mei
01

Van woensdag 1 t/m zaterdag 18 mei zijn er weer afgeschreven boeken te koop van de Fundament - Bibliotheek Losser.

De verkoop is van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 14.00 uur.

mei
07

 Woonzorgcentrum Tiekerhook heeft wederom diverse middenstanders uit de regio bereid gevonden om ook van deze editie een succes te maken.

mei
14

Op zoek naar een school voor uw zoon of dochter? Maak dan kennis met De Saller, basisschool voor brede ontwikkeling van talent. Proef geheel vrijblijvend de gemoedelijke sfeer van onze school.

jun
20

Op 20 juni zal de flamboyante tv presentator Johan Derksen zijn nieuwe programma “Johan Derksen keeps the blues alive” presenteren in het Blueskenner Johan Derksen in openluchttheater te Losser. Samen met een achttal blues toppers w.o. de Haagse band “The Clarks” keert de blues terug in Losser. Tickets verkrijgbaar bij www.eventbride.nl en bij Marcel Primera.  De kosten bedragen 23,50 euro.

aug
22

Bruegheliaans festijn Losser bestaat dit jaar officieel 35 jaar. De Losser Böggelrieders & Daansers bestaan 65 jaar. Zij pakken breed uit en zij hebben folkloristische groepen uit Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland uitgenodigd. Bij de Oude Toren wordt een royaal podium gebouwd waar de groepen optreden.Het Bruegheliaans Festijn is al jaren een visitekaartje van Losser. Verenigingen, ondernemers en kunstenaars presenteren zich aan alle bezoekers.