Agenda

Lezing Alternatieve behandelmethoden bij Reuma

dinsdag 17 april 2018 19:30

Gegeven door oud reumatoloog Prof. H. Rasker

Op dinsdagavond 17 april kan de Reumavereniging Oldenzaal. Losser, Dinkelland , een lezing aanbieden over alternatieve behandelmethoden bij reuma door prof. Rasker, oud reumatoloog van het  M.S.T. De laatste 25 jaar is er wereldwijd erg veel goed wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van alternatieve behandelmethoden.

Prof. Rasker geeft een overzicht van de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Aldus komen patiënten, familieleden en behandelaars op de hoogte van wat ze kunnen verwachten van een bepaalde behandelmethode. Prof. Rasker neemt een aantal exemplaren mee van de nieuwe druk van het boek dat hij samen heeft geschreven met Dr. Bart van der Bent, apotheker en onderzoeker bij de St. Maartenskliniek. De boeken kunnen voor deze gelegenheid worden aangeboden voor 16.50 euro in plaats van 27.50 euro.

  • De avond vindt plaats bij café De Boom, Bentheimerstraat 43 te Oldenzaal.
  • Aanvang 19.30 uur tot ongeveer 21.30uur

Graag zouden wij een indicatie willen hebben over het te verwachten bezoekersaantal en over het aantal geïnteresseerden voor het boek. Zo mogelijk graag aanmelden per mail bij :

Ceciel v.d. Werf;   werfspronk@gmail.com

Marian Veldhuis;   mariangerardveldhuis@hotmail.com  

Ook als dit niet mogelijk is, is zonder aanmelding  iedereen verder welkom.