Agenda

“Inloopavond” HCC!twente-café

vrijdag 15 maart 2019 19:00

Deze vrijdag is als activiteit een inloopavond tijdens het HCC!twente café gepland. Tijdens zo’n inloopavond is het mogelijk om al uw vragen in detail op het gebied van hardware en software te stellen aan de aanwezige deskundigen. Zij proberen zo goed mogelijk op creatieve wijze oplossingen te vinden voor uw problemen.

Vrijdag 15-3-2019 a.s. tijdens het wordt een gehouden.Neem als u problemen hebt met uw desktop deze mee met monitor, toetsenbord en muis.

Heeft u problemen met notebook, tablet of smartphone is het raadzaam deze mee te brengen.

Denkt u een complex probleem te hebben, dan is het verstandig om een mailtje aan een van de kaderleden (zie http://twente.hcc.nl en ga naar tabblad info) te versturen om er zeker van te zijn, dat er iemand aanwezig is, die uw probleem kan helpen oplossen.

Geen vragen of problemen dan is het altijd weer leuk om met Twentse computergebruikers ervaringen te delen en uit te wisselen. Bovendien is er een leestafel met computertijdschriften. Belangstellenden, ook niet leden, kunnen terecht in ’t Lossers hoes Raadhuisplein 1 7581AG in Losser.

LET OP!! Vrijdagavond is het koopavond in Losser. Tot 21:00 uur is de blauwe parkeerkaart nodig! HCC!twente-café begint om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

Toegang: leden gratis/ niet leden: 1e keer gratis, daarna € 2,50 of lid worden.

 

Locatie: 
’t Lossers hoes Raadhuisplein 1 7581AG in Losser.