Agenda

Blueskenner Johan Derksen in openluchttheater

donderdag 20 juni 2019 20:30

Op 20 juni zal de flamboyante tv presentator Johan Derksen zijn nieuwe programma “Johan Derksen keeps the blues alive” presenteren in het Blueskenner Johan Derksen in openluchttheater te Losser. Samen met een achttal blues toppers w.o. de Haagse band “The Clarks” keert de blues terug in Losser. Tickets verkrijgbaar bij www.eventbride.nl en bij Marcel Primera.  De kosten bedragen 23,50 euro.

Met een knipoog naar alle fans van ons vroegere Dennenblues Festival ;-)

Na de succesvolle theatershow Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop, die in meer dan honderd theaters is gespeeld, komt de flamboyante tv-persoonlijkheid met een nieuw programma over zijn passie: de blues.

Om de blues niet verloren te laten gaan, heeft Derksen de beste Nederlandse blues vocalisten en -muzikanten gemobiliseerd. Naast de Haagse band ‘The Clarks’ voegt Derksen de volgende namen toe aan zijn line-up: A.J. Plug, Kat Riggins, Erwin Java, Roel Spanjers, Theo van Es, Michel van Dijk en Big Pete.

Voor dit muzikale feest hebben we zowel Staan- als zitplaatsen beschikbaar in ons theater.

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?

Komt u met de auto dan parkeert u uw auto (gratis) het beste bij de sportvelden en het zwembad. Het adres is: Bookholtlaan 11 in Losser.

Kaarten zijn te koop vanaf 6 februari kosten € 23,50 in de voorverkoop en zijn tevens verkrijgbaar bij Primera Marcel in Losser.

Kaarten aan de kassa kosten € 26,00.

Locatie: 
Openluchttheater Brilmansdennen Gildehauserweg 27 7581 PE Losser