Nieuws

Voorbereiding 15e christmasfair de Tukkers in volle gang

De voorbereiding voor de 15e editie van de “Christmas Fair” is al weer in volle gang. Deze wordt dit jaar gehouden op het Raadhuisplein te Losser op zondag 17 december a.s. 

Omdat dit jaar de datum van de Christmas Fair samenviel met de kerst(koop)zondag in Losser hebben intensieve contacten tussen leden van de Christmas Fair Commissie van De Tukkers en de ondernemers van Losser (CML) erin geresulteerd dat De Tukkers hun Fair nu in het centrum van Losser houden.

Op (koop)zondag 17 december proberen de leden van De Tukkers het Raadhuisplein om te toveren tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven en sfeerverlichting. Op de aanwezige kramen liggen weer allerlei kerstartikelen en daarnaast kan men natuurlijk genieten van allerlei lekkernijen die onlosmakelijk zijn verbonden met het kerstfeest. De openingstijden van de Fair zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur. De organisatie verwacht dat de ambiance zal bijdragen aan een ongedwongen en gezellige kerstsfeer in het centrum van Losser.

Daarbij zal er op het Raadhuisplein een podium geplaatst worden waar ook allerlei live-optredens (zowel zang, dans als muziek) zullen worden verzorgd. Ondanks het feit dat zich inmiddels al 25 kraamhouders hebben aangemeld kun je, als je belangstelling voor het huren van een kraam op de Christmas Fair hebt, nog contact opnemen met de coördinator kraamverhuur, de heer Rudi Kroeze tel. 06-51267008 of mail naar rudi.kroeze@strukton.com.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid