Nieuws

Verwenpakket van ondernemers uit Overdinkel

Met het oog op de feestdagen slaan de Overdinkelse ondernemers Worst&Meer en Pure Beauty Overdinkel de handen in een. Met een mooie kerstgedachte gaan ze iemand verrassen met een heerlijk verwenpakket/

Het pakket bestaat uit een heerlijke Cenzaa gezichtbehandeling, een beautyproduct, lekkernijen van worst & meer en een fles Smokkelöllie geserveerd op een mooie hapjesplank.

Hoe maakt iemand kans?

Deponeer voor 21 December een briefje in de daarvoor bestemde bus in het Trefhuus in Overdinkel. Hier moet sowieso op staan de naam van de deelnemer, het telefoonnummer en de naam en het adres van de persoon wie dit pakket verdiend; maar ook waarom hij of zij dit verdiend.

Zaterdag 23 December wordt het pakket dan persoonlijk aangeboden door Pure Beauty Overdinkel en Worst&meer bij de gekozen persoon.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.