Nieuws

Verkeersregelaars in Losser tijdens Kerst en jaarwisseling

Centrum Management Losser zet dit jaar weer verkeersregelaars in tijdens de drukke dagen rondom kerst en oud & nieuw. 

"In aanloop naar de feestdagen, wat voor velen een tijd is om samen met familie en vrienden door te brengen, is het vaak extra druk in het centrum vanwege het vele boodschappen doen" zegt het CML in een persbericht.

"Daarom zet CML (Centrum Management Losser) wegens succes van de voorgaande keren weer verkeersregelaars in om het verkeer in goede banen te leiden. Deze regelaars zullen te vinden zijn op de parkeerplaats bij Jumbo en op de Langenkamp bij de Albert Heijn en de Emté, op vrijdag 22 december, zaterdag 23 december en zaterdag 30 december. Wij vinden dit een extra service naar onze klanten".

"Namens alle centrumondernemers willen wij iedereen bedanken voor alle inkopen dit jaar en wensen wij u alvast fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezondheid 2018 toe".

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.