Nieuws

Twee keer Twee

Twee keer tweede plek, in de NKC camperlocatie van het jaar (Nederlandse camper club) en twee jaar bezig als camperplaats.

Een 9,8

Voor de tweede keer op rij, eindigt Camperplaats Skop’nboer Erve Benneker uit Overdinkel op een tweede plek in de camperplaats van het jaar 2018 verkiezing. Met 9,8 gemiddeld als score in 2017. De NKC reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1350 camperlocaties die camperaars kunnen vinden op Campercontact.com. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2017) minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. De hoogste beoordeling wint de prijs.

Tweejarig bestaan

Ook vieren ze het tweejarig bestaan van het bedrijf. Een aanwinst voor het toerisme in de gemeente Losser. Met een opkomende markt in de camper overnachtingen ziet Erve Skop'nboer de bezetting alleen maar groeien. Zelfs in de wintermaanden is er vraag naar plek. Met speciale dagen zoals Pasen bieden ze een compleet arrangement aan met eigen paasvuur. Dit was binnen afzienbare tijd volgeboekt. Door steeds meer activiteiten te ontwikkelen hopen ze het de gasten naar hun zin te maken en steeds meer gasten naar Overdinkel te trekken. Dit komt de economie alleen maar ten goede volgens Sandra Benneker.

Bij Ons

Sinds kort kent Nederland ook de organisatie Bij Ons. Deze organisatie kent een rondje Nederland voor camperaars die wel met de camper op pad willen, maar geen grote afstanden meer willen rijden. Door heel Nederland hebben zich camperplaatsen zich aangesloten, zodat je een rondje Nederland kunt maken. Ook Erve Skop'nboer maakt deel uit van dit rondje. Jan en Sandra Benneker zijn actieve ondernemers die stralend over hun bedrijf vertellen en blij zijn met de tot nu behaalde resultaten.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid