Nieuws

Stichting MAN zet volgende stap

Afgelopen maand is er wederom een mooie stap gezet door de stichting MAN, er zijn nieuwe statuten gemaakt en Judo Losser is opgenomen als volwaardig lid van de stichting. Vanaf nu bestaat de stichting uit Atletiekvereniging Iphitos, IJsclub Losser en Judo Losser.

De stichting MAN heeft een start gemaakt met de bouw van het “Open clubhuis” en is met veel vrijwilligers druk doende om het gebouw eind dit jaar in gebruik te kunnen nemen. Naast het gebruik door de drie verenigingen, is er ruimte voor verschillende andere partijen.

De stichting MAN is in overleg met diverse partijen die gebruik kunnen gaan maken van de accommodatie, daarbij valt te denken aan scholen, zorgpartijen, andere verenigingen enz.

Dankzij subsidies van de overheid en de hulp van vele sponsoren, waaronder lokale ondernemers en stichtingen, is de stichting MAN in staat om haar accommodatie uit te breiden met het “Open clubhuis”, dat gebruikt gaat worden door een groot aantal partijen. 

Al met al iets waar de stichting zelf, maar ook zeker de gemeente Losser trots op kan zijn. 

Op de foto:

Voorzitters van Stichting MAN(Hans Notkamp), Iphitos(Peter Beernink), IJsclub Losser(Theo Holtmaat)en Judo Losser (Michiel Vreriks), voor het nieuw te bouwen gebouw.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.