Nieuws

Sporten van 06.00 tot 24.00 uur

In september 2018 bestaat het sport- en gezondheidscentrum Olympic gym 12 ½ jaar. Voor eigenaar Edwin Bos en zijn medewerkers een reden om iets extra’s te doen voor leden en niet leden van het centrum. “Een ondernemer is natuurlijk altijd op zoek naar noviteiten om zijn bedrijf steeds aantrekkelijker te maken, en dat is bij ons niet anders.” zegt Edwin. 

Ideaal 

“Zo hebben we sinds juni 2017 onze bezoekers de gelegenheid gegeven om ook buiten de normale uren te sporten. We hebben het gebouw hierop aangepast. Met onze 18/7 fitnesspas kan men iedere dag 7 dagen per week en 365 dagen per jaar ’s morgens van 06.00 tot 24.00 uur in ons centrum sporten. De fitnessruimten, toiletten en zonnestudio kan men betreden. Onze lounge, kleedruimten en groepslesruimten zijn dan gesloten.

Ruim een derde van onze klanten maakt inmiddels enthousiast gebruik van deze gelegenheid. Deze extra service kost slechts éénmalig € 49.95 naast het lopende abonnement. Ideaal voor mensen die voor of na hun werk graag nog even wat aan hun gezondheid willen doen of in een wat anoniemere omgeving willen trainen. Daarnaast vinden veel sporters het erg fijn om op zelfgekozen uren te kunnen trainen. Vrijheid blijheid.”

Andere activiteiten

Vanwege het 12 ½ jaar bestaan van Olympic gym gaat men dit jaar wat extra evenementen plannen voor onze leden. Zo is er op 20 februari al weer de 3de editie van onze Olympic kookclinic. Op deze avond maakt Rudy Fricke wederom een geweldig gerecht klaar met als uitgangspunt dat het gezond en lekker moet zijn en in ongeveer 15 minuten op tafel moet staan. Op 23 maart organiseren we een gezellige 30 Seconds Game Night en zullen we in mei met een volle bus richting de Libelle zomerweek gaan. Met dit alles en nog meer evenementen willen wij onze trouwe leden naast het sporten ook op andere manieren bedienen. Voor meer informatie: www.olympicgym.nl/Losser

 

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.