Nieuws

Sportclub Overdinkel zoekt de beste FIFA E-Gamer 

Op zondag 28 januari worden, in het Grand Café van Sportclub Overdinkel tussen 10.00 – 14.00 uur, de finalewedstrijden gespeeld van de FIFA-17 E-Game. Ook wordt er gestreden om de titel FIFA-17 E-Gamer van Sportclub Overdinkel. 

Alle jeugdteams van Sportclub Overdinkel  hebben voorrondes FIFA-17 wedstrijden gespeeld. Vanuit elk team zijn de twee beste spelers geselecteerd voor de finales. In totaal strijden op 28 januari ruim 20 spelers, verdeeld over pupillen en junioren, in hun eigen klasse om de felbegeerde titel. 

De spelers strijden niet alleen voor zichzelf, maar kunnen ook een mooie prijs winnen voor hun team. De winnaar mag Sportclub Overdinkel namelijk vertegenwoordigen bij officiële E-Game wedstrijden. De winnaars mogen in de game-box van Heracles Almelo spelen na afloop van een competitiewedstrijd.

Deze FIFA–E-game competitie is mogelijk gemaakt door Sportclub Overdinkel, Heracles Almelo en de Gemeente Losser. De Buurtsportcoaches van de gemeente Losser hebben de organisatie geholpen bij het vormgeven van deze mooie wedstrijd.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid