Nieuws

Sponsorloop Tulpweek 2018

Op dinsdag 20 maart vindt op Sportpark ’t Wilpelo van Sportclub Overdinkel een sponsorloop plaats. Deze sponsorloop staat in het teken van de Tulpweek. Aanvang is 18:00 uur.

Tijden

Om 18:30 tot en met 19:00 uur is het de beurt aan de Mini’s, F- jeugd, en C- jeugd om te beginnen met lopen. De E, D, en B- jeugd zijn vervolgens om 19:00 uur tot en met 19:30 uur aan de beurt.

Tulpweek

De Tulpweek is een jaarlijks terugkerend evenement van twee dagen, georganiseerd door Sportclub Overdinkel. Dit evenement voor de jeugdspelers t/m de B- jeugd van Sportclub Overdinkel heeft ook dit jaar weer gevarieerd programma op poten gezet. De Tulpweek vindt dit jaar dinsdag 8 en woensdag 9 mei plaats.

Eerste dag

De eerste dag staat in het teken van voetbal en aan voetbal gerelateerde spelen. Zo zijn er voetbaldorpen opgezet voor de jongere en oudere jeugd. In deze Voetbaldorpen vind je spellen als Voetgolf, de penaltybokaal, Panna Arena en nog veel meer. Ook is er een 4 tegen 4 toernooi waaruit uiteindelijk één individu als winnaar uit de bus komt. Klinkt raar, maar is echt waar.

Tweede dag

Op de tweede dag is er weer een groots Meerkamp circuit samengesteld met grote Wipe- Out banen en verschillende springkussens. Ook is er een voor de jongere jeugdleden deze dag een kermis opgesteld met verschillende attracties en versnaperingen.

Vrijwilligers

De vrijwilligers zijn erg belangrijk voor een evenement als de Tulpweek. De laatste jaren is gebleken dat ook onder de vrijwilligers een echt ‘Tulpweek hart’ schuilt. Voor de organisatie zijn deze vrijwilligers dan ook onmisbaar en erg waardevol. Zonder deze vrijwilligers is er namelijk geen Tulpweek.

Sponsorloop

Om dit alles te kunnen financieren is er dus op dinsdag 20 maart een sponsorloop. Aanvang is, zoals eerder vermeld, om 18:00. Alle jeugdleden zijn welkom. Na de tijd zijn er voor alle deelnemers drinken en broodjes knakworst.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.