Nieuws

Open huis dagvoorziening Zorggroep Sint Maarten

Op zaterdag 17 maart a.s. zet Zorggroep Sint Maarten op zes locaties in Twente de deuren van de dagvoorziening open. Tijdens een open dag in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Belangstellenden zijn dan onder andere welkom bij de dagvoorziening in Losser aan de Lutterstraat 4.

Over de dagvoorziening

Zorggroep Sint Maarten biedt waardevolle dagzorg aan ouderen, waardoor een professionele bijdrage geleverd wordt aan het behouden van de zelfredzaamheid en dagritme. Met als doel om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen. Hiermee wordt ook ondersteuning gegeven aan mantelzorgers om hen te ontzorgen.

Op de dagvoorziening ontmoet men andere mensen met wie, op een ontspannen manier, de dag op een zinvolle wijze doorgebracht kan worden. Dit alles onder begeleiding van ervaren professionals en enthousiaste vrijwilligers. Er worden diverse activiteiten aangeboden naar behoefte en talenten, denk aan yoga, sport onder begeleiding van een bewegingsagoog, om u fit en vitaal te houden.

Vrijblijvend kennismaken met de dagvoorziening kan op zaterdag 15 maart tussen 13.30 en 17.00 uur.

Belangstellenden kunnen in Losser parkeren voor de ingang van Woonzorgcentrum Oldenhove aan de Lutterstraat 4. Van daaruit worden zij via de beweegtuin naar de dagvoorziening geleid.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid