Nieuws

Muziekvereniging Concordia haalt The Passion naar Overdinkel

Op zondag 18 maart 15.00 uur zal Muziekvereniging Concordia in de Gerardus Majella kerk te Overdinkel the Passion gaan vertolken. The Passion is de moderne vertolking van de laatste uren van Jezus Christus leven lijden en opstanding. Het muzikale Bijbelse spektakel in een eigentijds jasje is afgelopen jaren zeer bekend geworden door de landelijke aandacht op tv.

Spektakel

Concordia gaat proberen om het gevoel van the Passion over te brengen op de lokale bevolking door het spektakel naar Overdinkel te halen. In Samenwerking met zanggroep Montana zullen verschillende moderne en bekende liederen worden vertolkt die niet alleen het verhaal van Jezus weergeven maar ook het gevoel hierbij creëren. Denk hierbij aan onder andere het prachtige zing vecht huil bid lach werk en bewonder, en het prachtige mag ik dan bij jou. Tevens zal Diony Rouw met haar prachtige stem nog enkele stukken zingen  

Een vleugje Twents

Spreker van de dag is bekende Overdinkelnaar Jos in het Veld, hij zal op geheel eigenwijze en een vleugje Twents het publiek proberen te boeien met het levensverhaal van Jezus Christus. Echter zal Twents niet de enige taal zijn die vertolkt wordt, er wordt namelijk een bijzondere versie van onze vader vertolkt in het Swahili. Kortom het belooft een bijzondere middag te worden in de Gerardus Majellakerk te Overdinkel, waarvoor u allen bent uitgenodigd. Het concert is geheel gratis te bewonderen  en zal starten om 15.00 uur , de kerk is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Na het concert is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie en eigengemaakte taarten in het ‘’Muziekhoes’’ van Concordia.

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid