Nieuws

Inloopavond Centrumplan goed bezocht

Zo'n tweehonderd bezoekers laten zich informeren

Verdere stappen

Het college heeft de schetsontwerpen voor de Brinkstraat en de Langekamp vastgesteld. Nu wil de gemeente verdere stappen gaan zetten. Tijdens de inloopavond afgelopen 14 juni kunnen alle vragen worden gesteld. De betrokken ambtenaren en de betrokken wethouder Marcel Wildschut staan klaar om de vragen te beantwoorden. Er zijn een viertal grote borden met de schetsen van het parapluplan. Deze schetsen zijn gemaakt door Odin Landschapsontwerpers en Anacon infra. Ook medewerkers van deze bedrijven zijn aanwezig om uitleg te geven.

Gemeente benieuwd

De gemeente Losser is benieuwd naar aandachtspunten van haar inwoners. Graag willen ze weten welke op- en aanmerkingen op de plannen zijn. Er lagen formulieren klaar, om de suggesties kenbaar te maken. Daar werd goed gebruik van gemaakt door zo’n tweehonderd bezoekers. Deze aandachtspunten worden  meegenomen in de vervolgstappen.

Infomeren

Met deze manier van het informeren van de burgers hoopt de gemeente Losser vooraf de hiaten uit de plannen te halen. En zo de burgerij meer te betrekken bij de besluitvorming en om samen, dorp Losser, een nog mooier te maken.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid