Nieuws

D66 opent pop-upstore in Losser

Op ‘date’ met een kandidaat-raadslid in de gemeente Losser? Binnenkort kan het in de nieuwe pop-up store in het centrum van Losser. Op vrijdag 9 maart opent D66 de deuren van haar winkel aan de Brinkstraat in Losser. In de voormalige boetiek Jeanet zullen de democraten hun intrek nemen tot en met de verkiezingen van 21 maart.

‘Speeddates’ op koopavond

Een koffie-afspraak met kandidaat Henriette Hogebrink, een ontmoeting met lijsttrekker Jaimi van Essen of een speeddate met wethouder Marcel Wildschut: op koopavond (vrijdagavond) kunnen inwoners bij de kandidaat-raadsleden op ‘date’ komen. De winkel van D66 zal daarnaast de komende weken op vrijdag, zaterdag en zondag geopend zijn vanaf 10 uur ‘s ochtends. Inwoners met vragen over de verkiezingen, suggesties of andere dringende zaken zijn van harte uitgenodigd.

Coalitievorming

Ook na de verkiezingen is de pop-upstore van D66 aan de Brinkstraat nog 1,5 week geopend. Inwoners kunnen ook na de verkiezingsuitslag hun wensen, zorgen of overwegingen met de net gekozen D66-raadsleden delen.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid