Nieuws

18 december: Kerst in Losser in Dickensstijl!

Zondag 18 december is centrum van Losser in Dickensstijl! De kerstmarkt die inmiddels een traditie is, kent dit jaar een zeer passend thema

Echte schaapskudde

Dit jaar waant Losser zich in Dickensstijl. Naast het huis van de kerstman dat door kinderen erg wordt gewaardeerd loopt er een echte schaapskudde door het dorp onder het toeziend oog van herder(in) Mieke Boode. Voor het ‘Froonshoes’ speelt Toneelvereniging de Rommelpot een Dickensvoorstelling en er rijdt een koets mét arrenslee door het dorp! Voor de inwendige mens wordt gezorgd: glühwein, crêpes, chocolademelk en andere lekkernijen zijn natuurlijk rijkelijk aanwezig!

Midwinterwandeling 

De VVV organiseert deze zondag een midwinterwandeling. De start is tussen 12.00 - 13.30 uur. Voor een kleine bijdrage van €5 loopt u een mooie route van 7km door het buitengebied van Losser. U krijgt een kleine versnapering en glühwein onderweg en u eindigt weer in het centrum van Losser.

Noteer alvast 18 december in uw agenda. Tijdens deze koopzondag zijn de winkels geopend van 12.00 – 17.00 uur.

De kinderen kunnen weer prijzen winnen met de mooiste kleurplaat! Losser staat bekend om haar (kinder)activiteiten, het brede winkelaanbod en het gratis parkeren. Zien we u op de 18e december?

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid